Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasının arabasını izinsiz alan ehliyetsiz sürücü şehri birbirine kattı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde babasının otomobilini izinsiz alarak arkadaşları ile birlikte şehir turuna çıkan ehliyetsiz genç, polisin ’dur’ ihtarına uymayarak önce askeri üsse daldı. Askerin silah çekmesi ile tekrar şehir merkezine...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Marmaris ilçesinde babasının otomobilini izinsiz alarak arkadaşları ile birlikte şehir turuna çıkan ehliyetsiz genç, polisin ’dur’ ihtarına uymayarak önce askeri üsse daldı. Askerin silah çekmesi ile tekrar şehir merkezine kaçan genç ve 3 arkadaşı, polisin kovalamacası ile yakalandı.
Marmaris’te ehliyetsiz otomobil sürücüsü ile polis arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Ehliyeti bulunmayan 18 yaşındaki A.E., babasına ait 06 V 6184 plakalı otomobile izinsiz binerek, arkadaşı A.K. ile birlikte pikniğe gitti. Otomobile kız arkadaşları Ç.T. ve K.T.’yi de alan gençler, birlikte denize girdikten sonra eve dönerken, Aksaz yolunda polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Şüpheli aracın kaçması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçerek şehir giriş ve çıkışlarını trafiğe kapatıp önlem aldı. Peşinde polisi gören ve kaçarken 4 araca çarpan A.E., bu sefer Aksaz Deniz Üs Komutanlığı istikametine kaçmaya başladı. Askeri yetkilileri arayan polis, şüpheli bir aracın Deniz Üs Komutanlığı nizamiye girişine doğru kaçmakta olduğunu bildirdi. Askeri üssün ana kapısında önlem alan askerler, A kapısına doğru ilerleyen otomobile ’dur’ ihtarında bulundu. Karşısında askerleri gören A.E., otomobille nizamiye kapısından U dönüşü yaparak tekrar şehir istikametine kaçtı. Polis ekipleri Aksaz yolu şehir girişini tamamen kapatarak yola barikat kurdu. Polisi dakikalarca peşinden koşturan otomobil Aksaz yolu Marina kavşağında kıstırılarak durduruldu. İçindeki ikisi erkek ikisi kız 4 kişi otomobilden çıkartılarak gözaltına alındı. Yaşları 17 ile 18 arasındaki 4 kişi ifade için karakola götürüldü. Otomobil sürücüsü A.E.’ye ehliyetsiz araç kullanmak ve polisin ’dur’ ihtarına uymamaktan 4 bin lira idari para cezası kesildi. Zanlılar ifadelerin ardından savcı talimatı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.