Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasını Bulmak İçin İsveç’ten Adana’ya Geldi

İsveç’te yaşayan Mehmet Arpacı, 5 gün önce çıktığı evine dönmeyen 75 yaşındaki babasını bulmak için Adana’ya geldi.Alzheimer hastası Ali İhsan Arpacı, 15 Nisan 2016 tarihinde bisiklet ile evinden çıktıktan sonra bir daha dönmedi....

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babasını Bulmak İçin İsveç’ten Adana’ya Geldi
İsveç’te yaşayan Mehmet Arpacı, 5 gün önce çıktığı evine dönmeyen 75 yaşındaki babasını bulmak için Adana’ya geldi.
Alzheimer hastası Ali İhsan Arpacı, 15 Nisan 2016 tarihinde bisiklet ile evinden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Şeker ve böbrek yetmezliği hastalığı bulunan eşi Elif Arpacı (68) 5 gündür perişan oldu. Elif Arpacı eşi kaybolunca hemen Finlandiya, İsveç ve Aksaray’daki çocuklarına haber verdi. İsveç’te demir çelik fabrikasında çalışan Mehmet Arpacı (38) babasını bulmak için haberi alır almaz uçakla Adana’ya geldi.
Arpacı, Adana’ya gelir gelmez babasının bulunması için polise başvurdu.
Elif Arpacı, eşinin sabah namaza gittiğini, bir süre sonra eve geldiğini daha sonra da cuma günü bisikletine binerek evden çıktığını belirterek, "Ben de diyalize girmek için hastaneye gittim. Diyalize girdikten sonra geri eve geldim ama eşim bir türlü gelmedi. Bekle bekle gelmeyince çocuklara haber verdim. O günden beri yok" dedi. Arpacı, eşinin alzheimer hastası olduğunu, bu nedenle her şeyi unuttuğunu anlatarak, "Bazen beni unutuyor. Bana beni anlatıyor. Bana sen yabancısın diye darp edip sokağa atıyor. Geçenlerde sokağa attı gece sokakta kaldım. Eşimin bulunmasını istiyorum" diyerek ağladı.
Mehmet Arpacı ise babasının hayatından endişe ettiğini, bulunmasını istediğini, babasını gören ve haber verene gücü yettiğince ödül vereceğini söyledi.
Polis şimdi her yerde yaşlı adamı arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.