Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasından İstediği Araba Parasını Alamayan Genç Kendini Yaktı

Zonguldak’ta babasından istediği arabayı alabilmek için para isteyen genç istediğini alamayınca benzin döküp kendini yaktı.Olay akşam saat: 23:00 civarında İnağzı Mahallesi Göktepe Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babasından İstediği Araba Parasını Alamayan Genç Kendini Yaktı
Zonguldak’ta babasından istediği arabayı alabilmek için para isteyen genç istediğini alamayınca benzin döküp kendini yaktı.
Olay akşam saat: 23:00 civarında İnağzı Mahallesi Göktepe Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Umut A. Mahallede satılık olan arabayı almak için babası Remzi A.’dan bin 500 TL para istedi. Henüz ehliyeti olmadığı için babasından istediği parayı alamayan genç, evde bulunan benzini üzerine dökerek kendini yaktı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Umut A.’ya ilk müdahaleyi yaptı.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gencin vücudunun çeşitli yerlerinde 1’inci derece yanıklar meydana geldiği tespit edildi. Umut A. Zonguldak’ta yanık ünitesi olmadığı için ambulans ile İzmit Derince Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.