Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasına Vuran Şahsı Bıçaklayarak Öldürdü

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, dün gece yaşanan cinayetle ilgili baba-oğlun yakalandığını açıkladı.Yapılan açıklamaya göre, saat 23.45 sıralarında haber merkezine Orta Mahalle İsa Çelebi Sokak’ta bıçakla yaralama olayı haberi...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, dün gece yaşanan cinayetle ilgili baba-oğlun yakalandığını açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre, saat 23.45 sıralarında haber merkezine Orta Mahalle İsa Çelebi Sokak’ta bıçakla yaralama olayı haberi geldiği, bunun üzerine polis ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. 112 Acil Servis ekiplerinin incelemelerinin ardından şahsın öldüğünün anlaşıldığı aktarılan açıklamada, “112 Acil Servis ekiplerinin bıçakla yaralama olayına intikal ettiği şeklinde anons etmesi üzerine, bahse konu adrese ekiplerimiz intikal etmiş, M.Ş. isimli şahın bıçakla yaralanma neticesinde EKS olduğu görülmüştür” denildi.
Açıklamada, olayla ilgili otopsi savcısına bilgi verildiği ve yapılan incelemeler sonucunda cinayeti, ölen şahsın arkadaşının oğlunun işlediği belirtildi. Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Olayla ilgili olarak otopsi savcısına bilgi verilmiş, olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrılmış, gerekli incelemelerden sonra maktul Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’ne kaldırılmıştır. Maktul M.Ş. ile şüpheli E.K.’nin birlikte aynı evde alkol aldıktan sonra kavga ettikleri, maktul M.Ş.’nin şüpheli E.K.’ye sandalye ile vurması üzerine, E.K.’nin oğlu şüpheli E.K.’nin maktulü bıçakla yaraladığı ve olay yerinden firar ettiği anlaşılmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler E.K. ile oğlu E.K. görevlilerimizce yakalanmış ve Cumhuriyet Savcısı’nın talimatına istinaden gözaltına alınmışlardır. Olayla ilgili olarak soruşturma devam etmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.