Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasına bombalı paket gönderen zanlı kamerada

Maltepe’de babası Osman Kurdaş’ın iş yerine bomba göndererek 3 kişinin yaralanmasına sebep olan Ali Can Kurdaş’ın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortay çıktı. Görüntülerde elindeki bomba ile evinden çıkan Kurdaş, kurye kılığında...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de babası Osman Kurdaş’ın iş yerine bomba göndererek 3 kişinin yaralanmasına sebep olan Ali Can Kurdaş’ın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortay çıktı. Görüntülerde elindeki bomba ile evinden çıkan Kurdaş, kurye kılığında iş yerine giderek paketi teslim ediyor. Bir süre sonra evine dönerek üzerini değiştiren Kurdaş, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi patlamanın olduğu yere geliyor.
Maltepe’de 14 Kasım günü babası Osman Kurdaş’ın ortağı olduğu iş yerine kurye kılığında bomnbalı paket bırakan Ali Can Kurdaş’ın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde elindeki bombalı paketle evinden çıkan Kurdaş, kurye kılığında babasının iş yerine gidiyor. Bombalı paketi teslim ettikten sonra evine geri dönen Kurdaş, üzerini değiştirerek tekrar evden çıkıyor. Motosikletine binerek tekrar patlamanın olduğu iş yerine giden Kurdaş, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor. Kurdaş günün sonunda polis tarafından hastanede gözaltına alınıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.