Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babası Tarafından Öldürülen Kanser Hastası Genç Toprağa Verildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde babası tarafından başından silahla vurularak öldürülen kanser hastası 24 yaşındaki Fatih Biricik’in cenazesi toprağa verildi.İzmit Erenler mahallesinde dün gece saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre kanser...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babası Tarafından Öldürülen Kanser Hastası Genç Toprağa Verildi
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde babası tarafından başından silahla vurularak öldürülen kanser hastası 24 yaşındaki Fatih Biricik’in cenazesi toprağa verildi.
İzmit Erenler mahallesinde dün gece saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre kanser hastası olan Fatih Biricik, odasında konuştuğu babasından daha fazla acı çekmemesi için kendisini vurmasını istedi. Oğlunun daha fazla acı çekmesine dayanamayan baba Salim Biricik de, silahla iki el ateş ederek oğlunu öldürdü.
OĞLUNU ÖLDÜRDÜ KAYINBİRADERİNE HABER VERDİ
Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesi sonrasında İzmit Asri Mesarlık Morgu’na kaldırılan Fatih Biricik için Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi’ndeki İstasyon Cami’inde cenaze töreni düzenlendi. Acılı annenin katılmadığı tören öncesi taziyeleri kabul eden Fatih Biricik’in dayısı Temel Onat ise olay hakkında açıklama yaptı.
Olay sonrası eniştesi Osman Biricik’in kendisini aradığını söyleyen Onat, "4 aydır kanser tedavisi görüyordu. Son zamanları kötü gidiyordu. Dün akşam 24.00 civarında işlendi olay. Daha sonra eniştem aradı, oğlunu vurduğunu tebliğ etti. Biz de gittiğimizde olay yeri inceleme ekipleri, savcı ve sağlık ekipleri oradaydı zaten" dedi.
"YA YAŞATIN YA ÖLDÜRÜN"
Telefonla konuştuğu eniştesinden oğlu Biricik’in kendisini öldürmesini istediğini öğrendiğini belirten Onat, "Son zamanlarda artık psikolojilerini çok kaybetmişlerdi. O an tabi ablam odada yokmuş. Silah sesine çıkınca olayı görmüş. Oğlu, ’Ya yaşatın ya da öldürün’ demiş o da öldürmüş. Kendi talepte bulunmuş babasından. Son zamanlarda acıları artmıştı. İlaç tedavisi görüyordu. Ameliyat da olmuştu. Acıları artınca babasının da acıları artmıştır haliyle, tabi o anki duyguları neydi onu bilemeyiz. Baba oğul bir arada kalıp da aralarında ne geçti kimse bilemez" diye konuştu.
Ölen Fatih Biricik’in cenazesi, kılınan namazın ardından Köseköy İstasyon Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.