Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babanın Oğluyla Pişman Eden Tartışması

Gaziantep’te çıkan tartışmada oğlunu evden kovan baba, gözyaşları içerisinde oğlunun geri dönmesini bekliyor. Pişman olduğunu söyleyen baba, oğlunun terör örgütlerinin kucağına düşmeden bulunmasını istiyor.Gaziantep Beydilli Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babanın Oğluyla Pişman Eden Tartışması
Gaziantep’te çıkan tartışmada oğlunu evden kovan baba, gözyaşları içerisinde oğlunun geri dönmesini bekliyor. Pişman olduğunu söyleyen baba, oğlunun terör örgütlerinin kucağına düşmeden bulunmasını istiyor.
Gaziantep Beydilli Mahallesi 41. Sokak’ta ikamet eden Süleyman Dalpalta (50), 29 Nisan Cuma günü işten evine döndüğünde 18 yaşındaki oğlu Ferhat’ın annesi Fatma ile tartıştığını gördü. Eşinin tartışma esnasında bayılması üzerine sinirlenen Süleyman Dalpalta, oğluna "Gözüm bir daha görmesin seni, evi terk et" diyerek kızdı. Babasının bağırması üzerine kapıyı çekip evden çıkan Ferhat, bir daha evine dönmedi.
Olay günü oğlunun geri döneceğini düşündüğünü belirten Süleyman Dalpalta, aradan geçen 8 güne rağmen dönmemesi üzerine hayatından endişelendiğini ifade etti. Oğlunu her yerde aramaya başlayan baba, oğlunun arkadaşlarına da ulaşıp soruşturmaya başladı. Oğlu Ferhat’ın evin çevresinde gezindiğini öğrenen acılı baba, çocuğunun sokaklarda kaldığını öğrendiğini ifade etti. Olay günü yaşananlar nedeniyle çok üzüntülü olduğunu belirten Dalpalta, "Oğlum bir pantolon, bir gömlek. Ne yapıyor dışarılarda bilmiyorum. Sokaklarda yatıp kalkıyormuş. Annesi perişan, sürekli bayılıyor. Mahvolduk. Ben affettim, ne olur geri dön. Korkacak bir şey yok" diye konuştu.
TERÖR AĞINA DÜŞMESİNDEN KORKUYOR
Acılı baba Dalpalta, oğlunun kaybolmasının ardından polise de müracaat ettiğini ifade etti. Süleyman Dalpalta, oğlunun telefonunun ise sürekli kapalı olduğunu belirterek, birkaç yerde görüldüğünü ve güvenlik kameralarına yansıdığını öğrendiğini kaydetti. Oğlunun bir an önce bulunmasını isteyen Dalpalta, aksi takdirde çocuğunun terör örgütlerinin ağına düşmesinden korktuğunu ifade etti. Süleyman Dalpalta, "Oğlum sokakta yatıyor kalkıyor. Akıl verenlerin olduğunu duydum. Terör örgütlerinin ya da farklı grup ile çetelerin ağına düşmesinden endişe ediliyor. Oğlum saftır. Birileri farklı amaçlarda kullanabilirler. Bunun için bir an önce polisin oğlumu bulması gerekir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.