Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba Ve 10 Yaşındaki Kızının Sır Dolu Ölümü

Ankara’nın Sincan ilçesinde 129 gündür kayıp olan 10 yaşındaki çocuk ve babasının cesetleri yaşadıkları apartmanın bodrum katında bulundu.Edinilen bilgilere göre, Fatih Mahallesi Bucak Sokak’ta 15 numaralı apartmanın bodrum katını...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Sincan ilçesinde 129 gündür kayıp olan 10 yaşındaki çocuk ve babasının cesetleri yaşadıkları apartmanın bodrum katında bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Fatih Mahallesi Bucak Sokak’ta 15 numaralı apartmanın bodrum katını ilaçlamak için kilidi açan apartman görevlisi, aynı binada oturan ve 129 gündür haber alınamayan İdil Alkan (10) ile babası Ali Alkan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi intikal etti. Savcının incelemesinin ardından yüzleri tanınmayacak halde olan İdil ve babasının cesetleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Anne Zehra Alkan’dan alınan DNA örnekleri sonucu ölen kişilerin İdil ve Ali Alkan olduğu belirlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Anne ve babasının boşanma kararı alması üzerine annesi Zehra Alkan ile beraber yaşayan İdil Alkan’ı, babası Ali Alkan’ın 14 Şubat Pazar günü gezdirme bahanesiyle alarak kayıplara karıştığı iddia edilmişti. En son bir alışveriş merkezinden çıkarken görülen İdil ve Ali Alkan’dan bir daha haber alınamamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.