Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba katili yakalandı

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada babasını öldüren, annesi ile 3 kardeşini ve akrabasını yaralayan Mehmet Ö., Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yapmış olduğu operasyonla yakalandı.Olay, ilçenin...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada babasını öldüren, annesi ile 3 kardeşini ve akrabasını yaralayan Mehmet Ö., Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yapmış olduğu operasyonla yakalandı.
Olay, ilçenin Yukarı Yavaş Mahallesi’nde yaklaşık bir yıl önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bir yıldır firarda olan Mehmet Ö. Jandarmanın yapmış olduğu operasyonda bu sabah ruhsatsız tabanca birlikte yakalandı. Yakalanan Mehmet Ö., Fatsa İle Jandarma komutanlığı’na götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından şahıs Gürgentepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.
Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada Mehmet Ö., babası Dursun Ö.’yü tabancayla vurarak öldürmüş, annesi Gülhanım Ö., kardeşleri C.Ö., T.Ö., F.Ö. ve akrabası olduğu öğrenilen Ayşe A’yı vurarak yaralamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.