Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba katili şüpheli yakalandı

Eskişehir’de, babasını 16 yerinden bıçaklayarak öldüren ve olaydan sonra kaçan 20 yaşındaki şüpheli, saklandığı bir yakınının evinde yakalandı.Çifteler ilçesine bağlı Abbashalimpaşa mahallesinde dün meydana gelen olayda, babası...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de, babasını 16 yerinden bıçaklayarak öldüren ve olaydan sonra kaçan 20 yaşındaki şüpheli, saklandığı bir yakınının evinde yakalandı.
Çifteler ilçesine bağlı Abbashalimpaşa mahallesinde dün meydana gelen olayda, babası Yakup Gündoğan’ı (46) tarlada beraber çalışırken henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bıçaklayıp öldüren 20 yaşındaki Muzaffer G., olayın ardından kamyonetle kaçmıştı. Başlatılan çalışma sonrasında ekipler, Çifteler-Eskişehir karayolunun 10’uncu kilometresinde şüphelinin kaçtığı kamyoneti kaza yapmış bir şekilde bulmuştu. Kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için gece boyu takibini sürdüren jandarma ekipleri, Muzaffer G.’yi Mahmudiye ilçesine bağlı Mesudiye mahallesinde sabaha karşı saklandığı bir yakınının evinde yakaladı. Şüphelinin gözaltına alınarak soruşturmanın sürdüğü Çiftiler ilçesine götürüldüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.