Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalık’ta Trafik Kazası; 4 Yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yargıtay Başkanı ve protokolün iftar yaptığı fabrikanın önünde yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in yanı sıra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yargıtay Başkanı ve protokolün iftar yaptığı fabrikanın önünde yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in yanı sıra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Yargıtay Daire Başkanları, milletvekilleri ve Balıkesir protokolü Ayvalık’ta iftar yemeğine katıldı. Ancak iftarın verildiği zeytinyağı fabrikası önünde bir TIR, yol kenarındaki güvenlik şeridinde bulunan özel bir otomobile çarptı.
İzmir istikametinden Çanakkale-Balıkesir istikametine gitmekte olan H.D (53) yönetimindeki 34 PA 0468 plakalı TIR kamyonu o sırada aynı istikamete giderken yolun sağ tarafındaki güvenlik şeridinde bekleyen 35 AUK 41 plakalı özel otomobile sol taraftan çarptı.
Çarpma sırasında TIR ile yol kenarındaki bariyerler arasına sıkışan özel otomobilde bulunan; sürücü G.M (33) ile araçta bulunan çocukları S.S.M. (14), İ.M. (12) ve 4 yaşındaki E.M’nin yanı sıra arkadaşı arkadaşı K.A (32) çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kaza anında ortaya çıkan büyük gürültü, iftar yemeğine katılan başta protokol üyeleri olmak üzere, yemeğe katılanlara heyecanlı anlar yaşattı.
Kazazedelere ilk yardımı, iftar yemeği güvenliği için hazır bekleyen yakın korumalar, jandarma ekipleri ve trafik ekipleri yaptı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Kazazedelerinin hayati tehlikesinin bulanmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.