Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvacık’ta 51 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Kadırgaburnu’nun 2 mil açığında TCSG 6 Bot Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı operasyonda lastik bot içinde Yunanistan’ın Midilli Adası’na kaçmak için denize açılan 9 ülkeye mensup toplam...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvacık’ta 51 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Kadırgaburnu’nun 2 mil açığında TCSG 6 Bot Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı operasyonda lastik bot içinde Yunanistan’ın Midilli Adası’na kaçmak için denize açılan 9 ülkeye mensup toplam 51 kaçak göçmen yakalandı.
Ayvacık’ın Kadırgaburnu mevkiinden sabah saatlerinde lastik bot ile Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmek için denize açılan kaçak göçmenlere bölgede devriye görevi yapan TCSG 6 Bot Komutanlığı ekiplerince operasyon yapıldı. Kongo, Irak, Suriye, Afganistan, Pakistan, Etiyopya, Mali, Gambiya ve Eritre uyruklu 23’ü erkek, 9’u kadın, 19’u da çocuk olan toplam 51 kaçak göçmen Küçükkuyu’daki Sahil Güvenlik rıhtımına getirilerek kimlik tespiti yapıldı. Kaçaklara burada su ve gıda maddeleri dağıtıldı. Kaçaklar daha sonra Jandarma ekiplerine teslim edilerek Ayvacık’taki Göçmen Geri Gönderme Merkezine sevk edildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.