Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp

Amasya’da evinden çıkarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen yaşlı kadından bir haftadır haber alınamıyor.Edinilen bilgiye göre, 76 yaşındaki Aysel Kuşçu geçen Çarşamba günü Hızırpaşa Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı....

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aysel Nine Bir Haftadır Kayıp
Amasya’da evinden çıkarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen yaşlı kadından bir haftadır haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, 76 yaşındaki Aysel Kuşçu geçen Çarşamba günü Hızırpaşa Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı. 2 çocuk annesi Kuşçu’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. En son oturdukları sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Kuşçu, çevrede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Torununun gireceği LYS sınavı öncesi dua etmek için Serçoban Türbesi’ne gitmek isteyen kayınvalidesinin apartmandan çıktıktan bir süre sonra komşuları tarafından çevrilip geri geldiğini ardından yarım saat sonra başka bir komşudan 10 lira borç alıp tekrar çıktığını ve apartman görevlisiyle binanın etrafındaki çiçeklerle ilgili konuştuktan sonra gittiğinin görüldüğünü belirten Rahmi Besler, “Her tarafa baktık. Poliste baktı. AFAD ekipleriyle gideceğini söylediği Serçoban Türbesi’nin etrafına baktık. Şeker hastası kendisi. İlaçları da yanında değil. Çok endişeliyiz” dedi.
Kendilerinin aynı apartmanın ikinci katında, kayınvalidesinin de birinci katında kaldığını anımsatan Besler, yaşlı kadını görenlerin güvenlik güçlerine ihbar etmelerini istedi.
Annesini köylerde de aradığını anlatan Okay Kuşçu da, “Ben Amasya’da olmadığını düşünüyorum artık. Çalılara, yol kenarlarına, her yere baktım. İnşallah da birinin yanındadır diyorum. Çünkü sokak koşullarında yaşaması çok zor. Ankara, İzmir’e gitmiş olabilir” diye konuştu.
Kuşçu’nun torunu Beren’de ananesinden gelecek iyi haberi bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.