Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayrıldığı Kocası Sokak Ortasında Darp Etti

Adana’da ayrıldığı kocası tarafından sokak ortasında darp edilen bir kadın hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Sarıyakup Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Esra Haklıdır bir süre önce kocası Mikail A. ile...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da ayrıldığı kocası tarafından sokak ortasında darp edilen bir kadın hastanelik oldu.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Sarıyakup Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Esra Haklıdır bir süre önce kocası Mikail A. ile boşandı. Ancak çift ayrılmasına rağmen kocada kalan çocuk ve kocanın sevgilisi nedeniyle aralarında sorunlar devam etti. Son olarak da sokakta karşılaşan ayrılan çift, tartıştı.
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Mikail A., eline geçirdiği sopa ile Esra Haklıdır’ın kafasına vurdu. Haklıdır hemen yakında bulunan bir iş yerine sığınarak canını zor kurtardı. Mikail A. ise kaçarak kayıplara karıştı.
İş yerinde çalışanlar, durumu polise bildirip, kanlar içinde kalan kadın için ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yapıp Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kadın kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Beni eski kocam darp etti. Remziye B. hanımefendi mesajlar attı sabahtan beri. Oğlum hasta ilgilenmiyor mesajlar atıyor hayatındaki kadın, telefonumda tüm mesajlar kayıtlı. Remziye B. dünden beri mesajlar atıp hakaretler ediyor, eski eşim onunla 5 aydır birlikte" dedi.
Genç kadın hastanede tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.