Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayrıldığı eşine kurşun yağdırdı

Aydın Kuşadası’nda ayrıldığı eşi tarafından kurşun yağmuruna tutulan kadın ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ayrılan ancak çocukları nedeniyle aynı...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Kuşadası’nda ayrıldığı eşi tarafından kurşun yağmuruna tutulan kadın ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce ayrılan ancak çocukları nedeniyle aynı evde yaşayan Abdüsselam K., ayrıldığı eşi Müge K.’nın işe girmesini istemediği için aralarında tartışma başladı. Kuşadası Salıpazarı mevkiindeki Şehitler Parkı’nda meydana gelen olayda, çift arasında işe girme konusundaki tartışma giderek büyüdü. Bu sırada Abdüsselam K. belinden çıkardığı silahıyla Müge K.’ya kurşun yağdırmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 6 kurşun isabet alan Müge K., ambulansla hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
Olaydan sonra motosiklet ile kaçan Abdüsselam K. ise Kervansayar civarında polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.