Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı Yolda 23 Günde 3. Kaza

İZMİR (İHA) – İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir otomobilin su kanalına uçması sonucu meydana gelen kazayı sürücü ucuz atlatırken, aynı yolda 23 gün içinde 3 trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi.Edinilen bilgiye göre kaza, Ödemiş-Balabanlı...

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aynı Yolda 23 Günde 3. Kaza
İZMİR (İHA) – İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir otomobilin su kanalına uçması sonucu meydana gelen kazayı sürücü ucuz atlatırken, aynı yolda 23 gün içinde 3 trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Ödemiş-Balabanlı yolu Tekçınar mevkii yakınlarında saat 18.30 sularında meydana geldi. Ödemiş’ten Balabanlı yönüne seyir halinde olan S.K. yönetimindeki 35 TF 685 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su kanalına devrildi. Sürücünün kendi imkanlarıyla araçtan çıktığı öğrenilirken olay yerine gelen AKS 110 ve 112 ekipleri çevrede başka yaralının olup olmadığına dair kontrollerde bulundu.
Daha önce de 8 kilometrelik Balabanlı yolunun Ulaştırma Bakanlığı’na devredilmesi için çağrıda bulunan Balabanlı Mahalle Muhtarı Şakir Karataş, son 23 günde Balabanlı yolunda üç ölümcül kazanın meydana geldiğini söyledi. Karataş, “Büyükşehir Belediyesi, tarlanın patlaklarını yaparken burada asfalta zarar veriyor. Zaten yol bozuk daha da bozuluyor. Daha fazla canımız yanmasın. Karayolları bu yolu ele almalıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.