Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı yerde 3. kaza

Rize-Erzurum Karayolu Ovit Mevkii’nde yola serilen mıcır nedeni ile aynı yerde 10 gün içerisinde 3. kaza meydana geldi.Rize-Erzurum Karayolu üzerinde Çamlık mevkisi ile Sivrikaya köyü arasında yola serilen soğuk asfalt (mıcır) 10 gün içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize-Erzurum Karayolu Ovit Mevkii’nde yola serilen mıcır nedeni ile aynı yerde 10 gün içerisinde 3. kaza meydana geldi.
Rize-Erzurum Karayolu üzerinde Çamlık mevkisi ile Sivrikaya köyü arasında yola serilen soğuk asfalt (mıcır) 10 gün içerisinde çok sayıda kazanın yaşanmasına neden oldu. Kazaların büyük bir bölümü maddi hasarlı olarak atlatılırken, bugün meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralandı. Yoldaki mıcırdan dolayı kayarak uçuruma yuvarlanan aracın içerisindeki M.E, Ç.E ve İ.E ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile alınarak Rize Devlet Hastanesi’ne nakledildi.
10 gün içerisinde aynı noktada iki araç yine mıcırdan kayarak uçuruma yuvarlanmış, Bekir Delihasan, Abdurrahman Delihasan ve Mehmet Özkan isimli üç kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralanmıştı. Yaşanan kazalara rağmen Karayolları yetkililerinin uyarı levhaları dışında herhangi bir tedbir almamaları tepkilere neden oluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.