Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı Otelde Kaldığı Kadını Döverek Öldürüp Polise Teslim Oldu

Beyoğlu’nda Romanya uyruklu Türk vatandaşı bir kadın kaldığı otel odasında dövülerek öldürüldü. Olayın ardından cinayeti işlediği ileri sürülen oda arkadaşı gözaltına alındı.Olay bu sabaha karşı Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aynı Otelde Kaldığı Kadını Döverek Öldürüp Polise Teslim Oldu
Beyoğlu’nda Romanya uyruklu Türk vatandaşı bir kadın kaldığı otel odasında dövülerek öldürüldü. Olayın ardından cinayeti işlediği ileri sürülen oda arkadaşı gözaltına alındı.
Olay bu sabaha karşı Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık sokakta bulunan bir apart otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elena Carnelia (41) adlı kadın ve İbrahim T. (21) sokak üzerinde bulunan apart otele geldi. İbrahim T. bir süre sonra kadını darp ederek odadan ayrıldı. Karakola giden İbrahim T. otele yakın bir noktadaki polis merkezine giderek aynı odayı paylaştığı kadını dövdüğünü söyledi. Otele giden polisler odada kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Taksim Polis Merkezi’nde ifadesi alınan İbrahim T.’nin ifadesinde kadının kendisine saldırdığını bunun üzerine kadını dövdüğünü söylediği öğrenildi.
Emniyet ekiplerinin çalışmalarının ardından Elena Camelia’nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen otel ise kapatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.