Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı Köprüde 7. Kez İntihara Kalkıştı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bunalıma giren bir vatandaş köprüye çıkarak intihara kalkıştı. İntihara kalkışan 30 yaşındaki Erdal V. polislerce ikna edildikten sonra intihardan vazgeçti.Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Erdal V....

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 01:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 01:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bunalıma giren bir vatandaş köprüye çıkarak intihara kalkıştı. İntihara kalkışan 30 yaşındaki Erdal V. polislerce ikna edildikten sonra intihardan vazgeçti.
Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Erdal V. gece saatlerinde İstasyon Caddesi’ni şehir merkezine bağlayan köprüye çıktı. Eşi ile tartıştığı ve alkollü olduğu iddia edilen Erdal V., bunalıma girdiğini söyledi. Çaycuma ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri de olay yerine gelerek Erdal V.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre daha devam eden ikna çabaları olumlu sonuçlanınca Erdal V., intihardan vazgeçti.
Çaycuma Devlet Hastanesi’ne götürülen Erdal V., polise ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Öte yandan Erdal V.’nin 7. kez köprüye çıkarak intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Erdal V.’nin daha önce çeşitli sebeplerden dolayı defalarca köprüye çıktığı ancak ikna çabalarının ardından köprüden atlamaktan vazgeçtiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.