Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı Kişiyi İkinci Kez Dolandırmak İsteyince Yakalandılar

Mersin’de telefonla görüştükleri bir kadının, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 20 bin dolarını alan 2 şüpheli, aynı şahsı ikinci kez dolandırmak isteyince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 11 Mayıs tarihinde telefonla aradıkları...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de telefonla görüştükleri bir kadının, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 20 bin dolarını alan 2 şüpheli, aynı şahsı ikinci kez dolandırmak isteyince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 11 Mayıs tarihinde telefonla aradıkları H.Ü.Ö.’ya kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslar, kadının bankadan çektiği 20 bin dolarını alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın aynı gün polise başvurarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine hareket geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin aynı şahsı tekrar dolandırma ihtimaline karşı önlem aldı.
Bir gün sonra telefon dolandırıcıları H.Ü.Ö.’yü yeniden arayarak para istedi. Telefonla görüştükleri kadının evine talep ettikleri paraları almak için giden Halil G. (48) ile Ömer T. (35) adlı zanlılar, önlem alan polis ekiplerince yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan ve aynı gün bir başka şahıstan da 15 bin 750 lira dolandırdıkları ileri sürülen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.