Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı kavşakta 4 ayrı kaza: 1 ölü, 16 yaralı

Kastamonu’da üst üste çok sayıda kazanın yaşandığı kavşakta meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.Kastamonu’dan İstanbul istikametine giden Ömer Uludağ (35) idaresindeki 34 PT 5172 plakalı otomobil ile Ramazan...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da üst üste çok sayıda kazanın yaşandığı kavşakta meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
Kastamonu’dan İstanbul istikametine giden Ömer Uludağ (35) idaresindeki 34 PT 5172 plakalı otomobil ile Ramazan Erdem (34) yönetimindeki 34 GRP 27 plakalı otomobil, Sinop’tan İstanbul’a dönen Ali Çalışkan idaresindeki 06 JU 965 plakalı otomobil ile Hasan Hüseyin Pedük (39) yönetimindeki 34 AL 1798 plakalı otomobil, Kurubenzinlik Kavşağında yaklaşık 100 metrelik tarlaya uçtu. Yaşanan kazalarda adeta can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı Kurubenzinlik Kavşağında sürücüler Ömer Uludağ, Ramazan Erdem ve Hasan Hüseyin Pedük ile araçlarda bulunan Naim Uludağ (33), Ramazan Uludağ (30), Yasemin Uludağ (25), Oğul Nazik Uludağ (22), Betül Uludağ (4), Berat Uludağ (3), Muhammet Talha Uludağ (2), Sevil Erdem (32), Kerim Egemen Erdem (8), Elif Ayşe Erdem (1), Ahmet Kerem Petük (4), Leyla Petük (37), Hüseyin Ali Petük (1) ve Hamza Kaan Pedük (16) yaralandı.
Yaralılar, itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekiplerinin yoğun çabası sonrası araçlardan kurtarılarak ambulanslara taşındı. Can pazarının yaşandığı dört kazada da yaralanan 17 kişi, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan İstanbul’da Çevik Kuvvet Birimi’nde görev yaptığı öğrenilen polis memuru Ramazan Uludağ ile eşi Oğul Nazik Uludağ, Hüseyin Ali Petük ve Hamza Kaan Pedük ağır yaralandı. Ağır yaralananlardan 16 yaşındaki Hamza Kaan Pedük, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan, iki gece üst üste meydana gelen dört ayrı kazanın yaşandığı Kurubenzinlik Kavşağında Kastamonu Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin de çalışma yaptığı kavşakta, daha öncede yaşanan kazalar nedeniyle Levent Yanık isminde bir vatandaş Başbakanlık İletişim Merkezine (BİMER) şikayette bulundu. Bunun üzerine Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin Levent Yanık’a verdikleri cevapta, Batı Çevre Yolu Kavşağının Karayolları standartlarına ve hazırlanan projeye göre binder seviyesinde tamamlanarak trafiğe açıldığını, bu kavşakta meydana gelen kazaların sürücülerin dikkatsizliği ve yatay düşey trafik işaretlerine uymamalarından kaynaklandığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.