Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da Üniversiteli Genç Kıza Tecavüz Girişimi İddiası

Aydın’da bir otomobil sürücüsünün otostop yapan üniversiteli genç kıza tecavüz girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Üniversite öğrencisi İ.B. hastaneye kaldırılırken, araç sürücüsü M.D. ise gözaltına alındı.Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da bir otomobil sürücüsünün otostop yapan üniversiteli genç kıza tecavüz girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Üniversite öğrencisi İ.B. hastaneye kaldırılırken, araç sürücüsü M.D. ise gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Aydın’da yaşayan ve İzmir’de okuyan İ.B. isimli üniversite öğrencisi sabah saat 06.00 sıralarında okuluna gitmek üzere erken saatte araç bulunmadığı için otostop yaptı. M.D. isimli kişinin kullandığı araca binen İ.B., aracın Aydın-İzmir yolunda Çamlık köyü mevkiinde Kuşadası istikametine dönmesi üzerine inmek istedi. İ.B.’yi zorla araçta tutan ve indirmediği ileri sürülen M.D., daha sonra iddiaya göre üniversiteli genç kıza tecavüz etmek istedi. Direnmesi üzerine genç kızı tartakladığı ve Kirazlı köyü mevkiinde araçtan attığı ileri sürülen M.D. olay yerinden uzaklaştı.
İ.B.’yi yoldan geçerken fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralı haldeki İ.B.’yi ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan İ.B.’nin verdiği ifade doğrultusunda eşkal bilgilerini ve mobese kayıtlarını inceleyen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri araç sürücü M.D.’yi yakaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.