Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da Şüpheli Araç Alarmı

Ülke genelinde yaşanan patlama olayları ve terör saldırıları nedeniyle teyakkuzda olan polis, Aydın’da şüpheli bir otomobil nedeniyle alarma geçti. Efeler ilçe merkezinde şehrin en işlek bulvarı olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Irak...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülke genelinde yaşanan patlama olayları ve terör saldırıları nedeniyle teyakkuzda olan polis, Aydın’da şüpheli bir otomobil nedeniyle alarma geçti. Efeler ilçe merkezinde şehrin en işlek bulvarı olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Irak Erbil plakalı şüpheli otomobil narkotik köpeği tarafından didik didik arandıktan sonra ekipler normale döndü.
Edinilen bilgiye göre, Aydın Adnan Menderes Bulvarı girişine gelen ve ön plakası bulunmayan Irak Erbil plakalı bir otomobil önce bölgede müsait tek yer olan engelli parkına bırakıldı. Araçtan inen ve Türkçelerinin çok iyi olmadığı belirtilen 35-40 yaşlarındaki 3 kişi otopark görevlilerinin uyarısına aldırış etmeden aracı kilitleyip bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine çevrede bulunan polis ekiplerince incelenen ve Irak plakalı olduğu için bilgilerine ulaşılamayan aracı şüpheli bulan ekipler alarma geçti.
Bölgeye gelen uzman ekiplerce incelenen aracın şüpheli olması nedeniyle bölgeye Narkotik köpek getirilip araç üzerinde ve içerisinde bomba arandı. Uzun süren aramalardan sonra şüpheli araç çekiciyle çekileceği sırada bölgeye gelen ve araçtan inen kişiler olduğu belirlenen 3 kişi ile ilgili polis soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.