Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da Paralel Devlet Yapılanması Operasyonu: 10 Gözaltı

Aydın’da paralel devlet yapılanmasına yönelik olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile ilçe şubelerine düzenlenen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler ilçesi başta olmak üzere...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da paralel devlet yapılanmasına yönelik olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile ilçe şubelerine düzenlenen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler ilçesi başta olmak üzere bazı ilçelerde bugün sabah saatlerinde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’ndeki binası ile eş zamanlı olarak ilçelerdeki bazı şubelerde arama yapıldı.
Operasyon kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürü F.A.’nın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişinin, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladıkları ileri sürüldü. Şüpheliler, sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.