Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da eski Kurmay Başkan ile 3 askeri personel adliyeye sevk edildi

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı eski Kurmay Başkanı Albay Cahit Hakan Öztürk’ün de aralarında olduğu 4 askeri personel adliyeye sevk edildi.FETÖ/PDY silahlı terör...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı eski Kurmay Başkanı Albay Cahit Hakan Öztürk’ün de aralarında olduğu 4 askeri personel adliyeye sevk edildi.
FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya ile Kurmay Başkan Albay Cahit Hakan Öztürk görevden uzaklaştırılmış, Aydın Garnizon Komutanlığı’na ise İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen atanmıştı. Tümgeneral Murat Kırkayak ve Albay Öztürk daha sonra TSK’dan ihraç edilmişti.
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Cahit Hakan Öztürk, Sadullah Tanrıkulu ve 2 uzman çavuş İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğündeki sorgularının tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Aydın Adliyesine sevk edildi.
Öte yandan, Aydın’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önceden tutuklanan bir bayan hakimle birlikte 2 kişi adli kontrol şartıyla cezaevinden tahliye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.