Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da Cemaate Yakın Kurumlarda Arama Yapıldı

Aydın’da cemaate yakınlığıyla bilinen bir yerel gazete ile okul ve dershanelerde arama yapıldı.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da cemaate yakınlığıyla bilinen bir yerel gazete ile okul ve dershanelerde arama yapıldı.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileriyle birlikte Aydın 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama kararı gereğince Aydın genelinde cemaate yakınlığıyla bilinen bir yerel gazete ile 12 okul ve dershanede arama yaptı. Sabah saatlerinde Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda faaliyet gösteren yerel gazete ofisine gelen polis ekipleri, yapılan aramalar kapsamında bazı evraklar ile gazetenin arşivine el koyarken, bilgisayarların ise imajlarını aldı. Yerel gazete ile birlikte polis ekiplerinin güvenlik önlemleri altında geldikleri diğer adreslerde de arama işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Gazetenin imtiyaz sahibi Sami Solak, polislerin yaptığı aramalar sırasında bilgisayar imajlarının alındığını ve bazı evraklar ile gazetenin arşivine el konulduğunu söyledi.
Polisin aramalara devam ettiği gazete binasına bir grup gazeteciyle birlikte destek vermek için gelen Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ise yapılan aramalar konusunda bilgi almaya çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.