Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da Akraba Kavgasında Kan Aktı: 1 Ölü

Aydın’ın Efeler ilçesinde aralarında husumet olan akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada av tüfeğiyle vurulan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, Umurlu Mahallesi Yarıkkavak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Efeler ilçesinde aralarında husumet olan akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada av tüfeğiyle vurulan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Umurlu Mahallesi Yarıkkavak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan ve bir süredir aralarında husumet olduğu iddia edilen Lütfi Y. (62) ile Ersun Erkut (41) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine evden av tüfeğini alan Lütfi Y., Ersun Erkut’a yakın mesafeden ateş etti. Sol karın boşluğundan vurulan Erkut, ağır yaralı olarak ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Aşırı kan kaybeden Ersun Erkut, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından polisi arayan Lütfi Y., kendini ihbar etti. Zanlı, olay yerine giden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.