Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da 10 dakika arayla ikinci intihar

Aydın’ın Nazili ilçesinde askerden dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki E.E’nin intiharından yaklaşık 10 dakika sonra 16 yaşındaki bir genç kızın da kendini astığı ortaya çıktı. 10 dakika arayla intihar eden iki gencin cesetleri, aynı...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Nazili ilçesinde askerden dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki E.E’nin intiharından yaklaşık 10 dakika sonra 16 yaşındaki bir genç kızın da kendini astığı ortaya çıktı. 10 dakika arayla intihar eden iki gencin cesetleri, aynı cenaze arabasıyla İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Akşam 19.30 sıralarında Kurtuluş Mahallesi 356 Sokak numara 9 adresindeki bir apartmanın üçüncü katında meydana gelen olayda, dedesiyle birlikte yaşayan D.Ö.(16), odasındaki ranzaya iple asılı bir şekilde bulundu. Ablası ve dedesiyle birlikte yaşadığı belirtilen genç kızın anne ve babasının ayrı olduğu öğrenildi. Arkadaşları arasında sempatik tavırlarıyla tanınan genç kızın bir süredir psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Acılı haberi duyan anne ve babası ise kızlarının cansız bedeni karşısında gözyaşlarına boğuldu.
AYNI CENAZE ARABASINDA İKİ GENÇ
10 dakika arayla gerçekleşen iki intiharın birbiriyle bağlantılı olduğu iddiasının üzerine duran polis ekipleri, olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İki intiharın gerçekleştiği evlerin 300 metre mesafede olması şüphe uyandırdı. Savcının, olay yerinde inceleme yapmasının ardından genç kızın cesedi, E.E’nin cansız bedeniyle aynı cenaze arabasına koyuldu. Talihsiz iki gencin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kuruma gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.