Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayağını Beton Mikserine Kaptıran İşçi Yaralandı

Çorum’un Sungurlu Belediyesi’nde çalışan bir işçi, ayağını beton pompasının mikserine kaptırması sonucu yaralandı. Talihsiz işçi, hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi.Olay, Sungurlu ilçesine bağlı Çulhalı köyünde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un Sungurlu Belediyesi’nde çalışan bir işçi, ayağını beton pompasının mikserine kaptırması sonucu yaralandı. Talihsiz işçi, hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi.
Olay, Sungurlu ilçesine bağlı Çulhalı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sungurlu Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Adem Yazman (50), beton atımı tamamlandıktan sonra mikser üzerinde temizlik yaptığı esnada mikserin bir anda çalışması sonucu sol ayağını miksere kaptırdı. Olayı fark eden iş arkadaşları mikseri durdururken, yaralı işçi olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından işçi için Ankara’dan hava ambulansı istendi. Sungurlu Atatürk Stadyumu’na iniş yapan hava ambulansı, yaralı işçiyi alarak Ankara’ya gitmek üzere havalandı. Yaralı işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Belediyemiz bünyesinde çalışan Adem Yazman isimli kardeşimiz geçirdiği iş kazası sonucu yaralanmıştır. Kendisinin herhangi bir zarar görmemesi için hava ambulansı talebinde bulunduk. Personelimizin hayati tehlikesi olmadığı için şükrediyoruz. Sungurlu Belediyesi ailesinin bir ferdi olan Adem kardeşimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir ekibimiz Ankara’ya giderek kardeşimizin yanında olacaktır" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.