Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayağı demirlerin altında kalan gencin imdadına itfaiye yetişti

Mersin’de ayağının üstüne demir düşen Suriyeli bir genç, itfaiye ve vatandaşların yoğun çalışması sonucunda kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre olay, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Köselerli Mahallesi’nde meydana geldi. Suriyeli...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de ayağının üstüne demir düşen Suriyeli bir genç, itfaiye ve vatandaşların yoğun çalışması sonucunda kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Köselerli Mahallesi’nde meydana geldi. Suriyeli Aziz Muhammet’in de içinde bulunduğu işçiler, Adana’nın Tuzla Mahallesi’ne götürülmek üzere traktöre sera demirleri yükledi. Yükleme bittikten kısa bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı demirler birden devrildi. Bu sırada traktörde bulunan Aziz Muhammet’in her iki bacağı demirlerin altında kaldı. Olayın ardından işçiler ve çevredeki vatandaşlar, Suriyeli gencin bacağını demirlerin altından kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine bölgeye çağrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çevredeki vatandaşlarında desteğiyle demirleri gencin bacağının üstünden kaldırdı.
Arkadaşlarının kucağında ambulansa kadar taşınan Suriyeli genç, tedavi edilmek üzere Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.