Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avukatlara FETÖ operasyonu

Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aralarında eski MÜSİAD Adana Şube Başkanı Mehmet Aygün’ün de bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı.Adana Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aralarında eski MÜSİAD Adana Şube Başkanı Mehmet Aygün’ün de bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında avukatlara operasyon yaptı.
19 avukatın evinde arama ve el koyma kararı, 5 avukata ise gözaltı kararı çıkması üzerine şafak vakti operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonda, eski Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Avukat Mehmet Aygün’ün de aralarında bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı. 2 avukatın ise firar ettiği anlaşıldı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda yine 1 dolarlık banknotlar çıktı.
Mehmet Aygün’ün evinde yapılan aramada da "C" serisi 1 dolarlık banknot çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.