Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcılar’daki Patlamanın Nedeni Belli Oldu

Avcılar’da bir çöp konteyneri yakınında meydana gelen patlamaya konfetinin neden olduğu belirlendi.Avcılar Çiğdem Caddesi’nde saat 14.00 sıralarında bir çöp konteyneri yakınında patlama meydana geldi. Patlama üzerine olay yerine çok sayıda...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar’da bir çöp konteyneri yakınında meydana gelen patlamaya konfetinin neden olduğu belirlendi.
Avcılar Çiğdem Caddesi’nde saat 14.00 sıralarında bir çöp konteyneri yakınında patlama meydana geldi. Patlama üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken neyin patlamaya neden olduğunun tespit edilmesi için olay yerine bomba imha uzmanı istendi. Cadde, polis tarafından güvenlik şeridi çekilerek çift taraflı araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Uzman ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede patlamaya neden olan cismin eğlence partilerinde kullanılan konfeti olduğu belirlendi.
Patlama nedeniyle mahalle sakinlerinde büyük paniğe neden olurken patlamaya neden olan cismin bir kağıt toplayıcısı tarafından çöp konteynerinde bulunduğu ve konfetinin çöp kutusundan çıkarıldıktan sonra cadde üstünde patladığı iddia edildi.
Öte yandan E-5 Karayolu Avcılar girişinde polis tarafından asayiş uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada araçlar ve şahıslar üzerinde tek tek aranırken sürücülerin de Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.