Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcılar Metrobüs Durağında Hareketli Dakikalar

Avcılar metrobüs durağına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Metrobüs seferlerinde herhangi bir aksama olmazken, Avcılar metrobüs durağı yolcu giriş ve çıkışlarına kapatıldı. Yapılan incelemelerin ardından ise şüpheli...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar metrobüs durağına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Metrobüs seferlerinde herhangi bir aksama olmazken, Avcılar metrobüs durağı yolcu giriş ve çıkışlarına kapatıldı. Yapılan incelemelerin ardından ise şüpheli paketten kırık termos çıktığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Avcılar metrobüs durağında şüpheli paket olduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Avcılar metrobüs durağı giriş ve çıkışlara kapatılırken, bu sırada metrobüsler Avcılar durağını transit geçerek seferlerine devam etti.
Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri bomba imha uzmanı istedi. Olay yerine sevk edilen uzman ekip, paket üzerine incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından paketten kırık termos çıktığı öğrenildi. Yaklaşık 1.5 saat kapalı kalan metrobüs durağı yolcuların giriş ve çıkışlarına açıldı. Avcılar’da metrobüs seferleri normale döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.