Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Av tüfeğinden ateşlenen ses fişeğiyle yaralandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir kişi amcaoğlunun kullandığı öne sürülen av tüfeğinden ateşlenen bulgurlu ses fişeğinin vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı.Olay, ilçeye bağlı Doğancık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir kişi amcaoğlunun kullandığı öne sürülen av tüfeğinden ateşlenen bulgurlu ses fişeğinin vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı.
Olay, ilçeye bağlı Doğancık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce birlikte gittikleri tatilden dönüş yapan S.Ö. (25), amcaoğlu olan B. Ö.’nün ateşlediği av tüfeğinden çıkan, tapasında bulgur olduğu belirtilen ve avda doğal yemlemede kullanılan ses fişeğinin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yakınları tarafından özel otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi acil servisine getirilen S.Ö, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Sağ diz kapağına isabet eden fişek nedeniyle yaralanan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak amcaoğlu B.Ö. jandarma tarafından gözaltına alındı. B.Ö’nün ifadesinde, evde yaşanan bir tartışma nedeniyle eline aldığı iki fişek taktığı av tüfeğiyle ortamı yatıştırmak için havaya ateş etmek isterken araya giren amcaoğlunu istemeden yaraladığını ve olayda kastı bulunmadığını iddia ettiği, yaralı S.Ö’nün de şikayetçi olmaması üzerine savcının talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Jandarma, olayda kullanılan av tüfeği ve boş fişeklere el koyarken, yapılan incelemede fişekte barut yerine bulgur olduğunun saptandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.