Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Av tüfeği ile cinayette 2 kişiye müebbet, 1 kişiye 12 yıl hapis cezası

Eskişehir geçtiğimiz ocak ayında Şarhöyük Mahallesinde meydana gelen ve Güngör Beyazkoç’un ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili açılan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sonuçlandı.Duruşmada sanıklar, avukatlar ve yakınları...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir geçtiğimiz ocak ayında Şarhöyük Mahallesinde meydana gelen ve Güngör Beyazkoç’un ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili açılan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sonuçlandı.
Duruşmada sanıklar, avukatlar ve yakınları hazır bulundu. Duruşmada son olarak söz alan sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek, beraatlarını istedi. Mahkeme heyeti, Erdoğan Ü. ile Selma B., hakkında müebbet hapis cezası verirken, Dilber B.’i ise 12 yıl hapse mahkum etti.
Olay geçen 9 Ocak’ta Şarhöyük Mahallesi Marmaris Sokak’ta meydana gelmişti. İddialara göre Güngör Beyazkoç, ağabeyi ile evli olan 33 yaşındaki yengesi Selma Beyazkoç’un geceleyin evine gelmesi üzerine kapıyı açtı. Kapı açılır açılmaz Güngör Beyazkoç av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda karnından yaralandı. Ağır yaralanan evli 1 çocuk babası Güngör Beyazkoç kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.