Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATM hırsızları suçüstü yakalandı

Ankara’da banka ATM’sini soymaya kalkışan zanlılar, polis ekiplerince son anda engellendi. Araçla kaçmaya çalışan bir kişi otomobilin lastiğine ateş edilerek yakalanırken, diğer zanlılar yaya olarak kaçtı.Olay, gece saatlerinde Çankaya...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 06:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATM hırsızları suçüstü yakalandı

Ankara’da banka ATM’sini soymaya kalkışan zanlılar, polis ekiplerince son anda engellendi. Araçla kaçmaya çalışan bir kişi otomobilin lastiğine ateş edilerek yakalanırken, diğer zanlılar yaya olarak kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Odabaşı Caddesi üzerindeki Güzeltepe Sitesi’ne gelen şahıslar, bahçe içinde bulunan ATM’yi soymaya kalkıştı. Arka kapıyı açarak ATM içine giren şahıslar, para haznesini açmaya çalıştıkları sırada alarm sistemi devreye girdi. Alarma aldırış etmeyen zanlılar, işlerini bitirmek için kasayı zorlamaya devam etti.

Polis, aracın lastiğine ateş ederek durdurdu

Alarm ihbarını alan polis ekipleri, şahısları etkisiz hale getirmek için olay yerine doğru harekete geçti. Caddeye giren polis araçlarını fark eden zanlılar, panikleyerek dağıldı. İki kişi yaya olarak kaçarken, şüphelilerden biri 06 AEY 412 plakalı otomobille olay yerinden kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, otomobilin lastiğine ateş ederek aracı durdurdu. Yakalanan şahıs, kelepçelenerek gözaltına alındı. Şahsın, ATM’ye para çekmek için geldiğini söylediği öğrenildi.

Kaçan diğer zanlıların yakalanması için alarma geçen polis ekipleri, civarı didik didik aradı. Zanlıların kimliklerinin tespiti için çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri izlemeye alındı. Daha sonra adrese sevk edilen Olay Yeri İnceleme ekipleri, ATM ve ele geçirilen araç üzerindeki parmak izlerini aldı.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.