Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atış Talimi Yaparken Komşu Kadını Vuran Genç Tutuklandı

Bursa’da, atış talimi yaparken komşu evin bahçesindeki kadını vuran dönerci genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi Gül Sokak’ta bir yakınlarının evine mangal ziyafeti...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da, atış talimi yaparken komşu evin bahçesindeki kadını vuran dönerci genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi Gül Sokak’ta bir yakınlarının evine mangal ziyafeti için gelen F.A. ve babası H.A, bir süre sonra kime ait olduğu belirlenemeyen ruhsatsız tabanca ile boş alanda ateş etmeye başladı. 24 yaşındaki F.A.’nın rastgele ateşlediği tabancadan çıkan kör kurşunlardan biri, silah sesini duyup kapıya fırlayan İlknur Tarih’e isabet etti. 43 yaşındaki bir çocuk annesi İlknur Tarih, hastanede hayatını kaybetti.
Olaydan sonra baba ve oğlu gözaltına alındı. Yapılan sorgulamanın ardından ruhsatsız tabancayı F.A.’nın kullandığı tespit edildi. F.A, ilk ifadesinde, babası ile birlikte atış talimi yaptığını, bu sırada karşı evden feryat sesi geldiğini, babasıyla hemen koşup gittiklerinde Tarih’in vurulmuş olduğunu görüp, otomobille hastaneye götürdüklerini söyledi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan F.A, adliyeye götürüldüğü sırada da çok pişman olduğunu belirterek, olayın bir kaza olduğunu söyledi. Savcılık tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.A. tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.