Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ateş yakma tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

Konya’da bir kişi ateş yakan inşaat bekçisini ’evime duman geliyor’ diye uyardıktan sonra çıkar tartışmada kurşunladı. Kasığından ve sağ kulağından yaralanan inşaat işçisinin hayati tehlikesi devam ederken, zanlı teslim oldu.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da bir kişi ateş yakan inşaat bekçisini ’evime duman geliyor’ diye uyardıktan sonra çıkar tartışmada kurşunladı. Kasığından ve sağ kulağından yaralanan inşaat işçisinin hayati tehlikesi devam ederken, zanlı teslim oldu.
Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Şafak Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta bekçilik yaptığı öğrenilen Mehmet B. inşaat içerisinde ateş yaktı. Bu sırada yan apartmanda oturan Tufan Ü’nün, ateşten çıkan dumanın kendi evine geldiği gerekçesiyle Mehmet B’dnin yanına gelerek ateşi söndürmesini istemesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Mehmet B. yanında bulunan tabancayla ateş ederek Tufan Ü’yü kasığından ve sağ kulağından yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Tufan Ü. kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerine gelen yakınları tarafından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tufan Ü.’nün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Şüpheli Mehmet B. ise olayla kullandığı silahla polis merkezine giderek teslim oldu. Mehmet B. Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.