Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atalay Filiz Yakalandı Mahalleli Rahat Nefes Aldı

3 cinayetin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in İzmir’de yakalanmasının ardından Tuzlalılar rahat bir nefes aldı.İstanbul ve Ankara’da işlenen 3 cinayetin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz dün sabah saatlerinde İzmir’de...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 cinayetin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in İzmir’de yakalanmasının ardından Tuzlalılar rahat bir nefes aldı.
İstanbul ve Ankara’da işlenen 3 cinayetin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz dün sabah saatlerinde İzmir’de yakalandı. Bugün İstanbul’da sorgusu tamamlanan Filiz sorgusunun ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Tuzla’da filiz tarafından işlenen cinayette hayatını kaybeden Fatma Kayıkçı’nın komşuları da Filiz’in yakalanmasıyla rahat bir nefes aldı.
"YANINDA İNSAN ÇALIŞTIRANLARIN DİKKATLİ OLMASINI İSTİYORUM"
"Bu vatandaşın yıllarca kimliğinin araştırılmamış olmasında büyük hata var" diyen Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı’nın komşusu Seyfettin Beşiri, "Yanında uzun süre çalışan birisinin kim olduğunu bilmeden çalıştırılması çok zor. Ben inşaat işiyle uğraşıyorum yanımda bir günlük çalışan birinin belki kim olduğunu öğrenmem ama bir haftalık çalışan birinin kim olduğunu öğrenmem gerekir. Kimliğini istiyorsun vermiyor, sigorta yaptırmıyor. Hala bu insanla devam ediyorsun sen. Burada çok büyük ihmaller var bence. Mahallemizde böyle bir olay olmasını istemiyoruz. Mahallemizi bırakın Türkiye’nin hiç bir yerinde olmasını istemiyoruz ama tanımadığın birini yıllarca yanında çalıştırmak ta bir hatadır yani. Bu bir öğretmenimizin canına mal oldu. Ben yanında insan çalıştıranların dikkat etmesini istiyorum."dedi.
Atalay Filiz’in yakalanmasıyla rahat bir nefes aldıklarını belirten Başkan bir mahalle sakini ise" Herkesin çocuğu var, günah yapılan. Yakalanması vicdanen bir rahatlık getirdi. İnsanlar huzursuz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.