Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askeri Lojman Önündeki Şüpheli Araç Kontrollü Patlatıldı

Hatay’da askeri lojman önünde park halinde bulunan Suriye plakalı şüpheli bir otomobil, sahibine ulaşılamayınca kontrollü bir şekilde patlatıldı.Alınan bilgilere göre, Belen ilçesinde bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı lojmanları önüne...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’da askeri lojman önünde park halinde bulunan Suriye plakalı şüpheli bir otomobil, sahibine ulaşılamayınca kontrollü bir şekilde patlatıldı.
Alınan bilgilere göre, Belen ilçesinde bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı lojmanları önüne Suriye plakalı bir araç park etti. Lojmana geçiş yapan askeri personellerin fak ettiği araç polis ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ve polis, araç plakasında yaptığı incelemede aracın Antakya ilçesinde kayıtlı bir Suriyeli vatandaşa ait olduğunu öğrendi. Ancak aracın sahibine ulaşamayan polis, bomba imha ekiplerinin kontrollü çalışması ile aracın bagajını patlattı. Araç kullanılamaz hale gelirken yetkililerden yapılan açıklamada lojman önüne araç parkının yasak olduğu ve araç sahibine ulaşılamayınca aracın tedbiren patlatıldığı belirtildi.
Öte yandan araçta herhangi bir patlayıcı madde bulunmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.