Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askerden İzne Gelen Genç Annesine Kızınca Evi Yaktı

Antalya’nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 3’üncü katındaki daire de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Evi psikolojik sorunları olduğu belirtilen B.Y’nin yaktığı iddia edilirken, polis B.Y’yi yakalamak...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 00:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Askerden İzne Gelen Genç Annesine Kızınca Evi Yaktı
Antalya’nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 3’üncü katındaki daire de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Evi psikolojik sorunları olduğu belirtilen B.Y’nin yaktığı iddia edilirken, polis B.Y’yi yakalamak için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre yangın, Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi 3181 Sokak’taki Mehmet Kartal Apartmanı’nın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Apartman sakinlerinin ve yangını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Yangından dolayı apartmanda bulunan diğer dairelerden tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesiyle söndürülen yangında, ev kullanılamaz hale geldi. Ayşe Y. ile 3 çocuğunun yaşadığı daireden en son psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve askerden izne gelen Ayşe Y’nin oğlu B.Y’nin çıktığı ve apartmanda karşılaştığı komşularına, apartmanın yandığını söyleyerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Öte yandan B.Y’nin apartmanın girişine valizini attığı da öğrenildi.
Yangını kasten başlattığından şüphelenilen B.Y’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.