Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asker Ve Polisten Örnek Davranış

Diyarbakır’dan evine gitmek üzere yola çıkan bir kişinin, operasyonların kırsal alanda devam ettiği Kocaköy ilçesinin girişinde kurulan uygulama noktasında otomobili arızalandı. Vatandaşın uygulama noktasında çaresizce beklemesi üzerine,...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’dan evine gitmek üzere yola çıkan bir kişinin, operasyonların kırsal alanda devam ettiği Kocaköy ilçesinin girişinde kurulan uygulama noktasında otomobili arızalandı. Vatandaşın uygulama noktasında çaresizce beklemesi üzerine, bölgede operasyonda olan asker ve polis imdadına yetişerek aracı itti.
Kocaköy ilçesine Diyarbakır merkezden giden bir kişi, ilçe girişinde uygulama yapan asker ve polis tarafından durduruldu. Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinin köylerinin kırsal alanında sürmesi nedeniyle yola kurulan uygulama noktasından geçen araçlar didik didik arandı. Bu sırada uygulama noktasına giren 34 ZLV 38 plakalı otomobil, incelemesi yapıldıktan sonra hareket etmemesi üzerine güvenlik güçleri, sürücünün yanına gitti. Sürücüyle konuşan polis ve asker, otomobilin arıza yaptığını öğrendi. Bunun üzerine sürücü direksiyona geçti, asker ve polis de otomobilin çalışması için bir süre aracı itti.
Sürücünün direksiyona geçip polis ve askerin ise aracı ittirmesi çevredekiler tarafından takdir topladı. Polis ve asker tarafından bir süre itilerek belirli bir hıza ulaştıktan sonra çalışan araç bölgeden uzaklaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.