Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asker Firarisi Kapkaçtan Yakalandı

İstanbul’da vatani görevini yaptığı sırada firar ederek Bodrum’a gelen şahıs, bir kadının cüzdan ve cep telefonunun gasp etmekten gözaltına alındı.Bodrum’da önceki gün Hamam Sokak’ta bir kadının cüzdan ve cep telefonunun gasp edildiği...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da vatani görevini yaptığı sırada firar ederek Bodrum’a gelen şahıs, bir kadının cüzdan ve cep telefonunun gasp etmekten gözaltına alındı.
Bodrum’da önceki gün Hamam Sokak’ta bir kadının cüzdan ve cep telefonunun gasp edildiği yönünde gelen ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Çevreyi çembere alarak kaçan şahsın eşkalini belirleyen ekipler, bir süre sonra şüpheli Yunus A.’yı Neyzev Tevfik Caddesi üzerinde yakaladı. Gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliğine götürülen Yunus A’nın yapılan üst aramasında cebinden çaldığı cep telefonu, iç çamaşırının içinden ise cüzdan bulundu. Olayı araştıran polis ekipleri, Yunus A’ya olay anında gözcülük yapan bir kişinin daha olduğunu belirledi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Yunus A. öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yunus A’nın askerliğini yaptığı İstanbul’dan firar ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.