Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asayiş uygulamasında polise silah çektiler: 2 polis yaralı

Gaziantep’te asayiş uygulamasında durdurulan araçtaki şahıslar polise silah çekti. Karşılıklı açılan ateş sonucu 2 polis hafif şekilde yaralanırken, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.Olay, Şahinbey ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te asayiş uygulamasında durdurulan araçtaki şahıslar polise silah çekti. Karşılıklı açılan ateş sonucu 2 polis hafif şekilde yaralanırken, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, Şahinbey ilçesi Karayılan Mahallesi’ndeki polis ekiplerini asayiş uygulaması noktasında yaşandı. İddiaya göre, daha önce kayıtlarda aranan araçlar listesinde olan 27 V 7358 plakalı otomobil, uygulama noktasında görüldü. Aynı araç polisin ikazına uymayarak uygulama noktasından kaçarken polise araç içerisinden silah gösterdi. Bu sırada polis ekiplerinin silah çekmesiyle açılan karşılıklı ateş sonucu 2 polis seken kurşunlarla hafif şekilde yaralandı. Yaralı polisler arkadaşları tarafından ekip aracıyla Gaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polislerin hayati tehlikesi bulunmazken, uygulama noktasından kaçan 4 şahsın aracı ise ara bir sokakta bulundu. Polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.
Öte yandan olayda yaralanan polis memurlarını ziyaret etmek üzere hastaneye İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren geldi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Gülveren daha sonra hastaneden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.