Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkadaşını Av Tüfeğiyle Vuran Zanlıya Müebbet İstemi

Eskişehir’de arkadaşını av tüfeği ile öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasında mütalaa veren savcı müebbet hapis cezası istedi.Zafer Mahallesi Gölbaşı Sokak’ta 13 Kasım 2015 tarihinde Turgay Emre D. (21) ile arkadaşı...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de arkadaşını av tüfeği ile öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasında mütalaa veren savcı müebbet hapis cezası istedi.
Zafer Mahallesi Gölbaşı Sokak’ta 13 Kasım 2015 tarihinde Turgay Emre D. (21) ile arkadaşı oldukları öğrenilen Vedat U. (29) ile ismi öğrenemeyen bir kişi arasında içki içtikleri sırada henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkmış, sonrasında Vedat U., pompalı tüfek ile Turgay Emre D.’yi kafasından vurmuştu. Turgay Emre D.’nin kanlar içinde yere yığıldığını gören Vedat U. ile diğer arkadaşı, yaralıyı kendi otomobilleri ile yakında bulunan bir özel hastanenin acil servisine götürmüş, burada Turgay Emre D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında Vedat U. ile diğer arkadaşı kayıplara karışmış, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında şüpheli Vedat U. annesinin evinde yakalanmıştı. Yakalanan şüpheli Vedat U., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Tutuklu sanık Vedat U.’nun yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dava öncesinde polis ekipleri duruşma salonun geniş güvenlik önlemi aldı. Daha önceki ifadelerinde arkadaşını yanlışlıkla vurduğunu ileri süren sanık Vedat U., bugün görülen davada da daha önceki ifadelerine herhangi bir ek savunma yapmadı.
Savcı verdiği mütalaada sanık hakkında ‘Kasıtlı olarak kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapsini istedi.
Mahkeme heyeti ise dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.