Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkadaşına Şoförlük Yaparken Canından Oldu

Kastamonu’da ehliyeti olmayan arkadaşına şoförlük yapan bir kişi, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Daday’dan Kastamonu’ya gelmekte olan 37 AE 400 plakalı otomobilin sürücüsü Sabri Bal (62), iddialara göre...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da ehliyeti olmayan arkadaşına şoförlük yapan bir kişi, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Daday’dan Kastamonu’ya gelmekte olan 37 AE 400 plakalı otomobilin sürücüsü Sabri Bal (62), iddialara göre önüne çıkan başka bir otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybeden Sabri Bal, Kuruçay Köprüsü’nden tarlaya uçtu. Ağaçlara çarparak duran otomobilde, sürücü Sabri Bal olay yerinden hayatını kaybederken, yanında bulunan Selahattin Çelik ise yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Selahattin Çelik, tedavi altına alındı.
Sabri Bal’ın cenazesi, cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Daday Belediyesi’ne ait cenaze aracına konarak Daday Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Ayrıca Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş da, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Öte yandan, kaza yapan otomobilin Selahattin Çelik’in olduğu ve ehliyeti olmadığı için arkadaşı Sabri Bal’dan aracı kullanmasını ve kendisini Kastamonu’ya götürmesini istediği öğrenildi.
Daday Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Sabri Bal’ın, emekliliğine 4 ay kaldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.