Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkadaşına ’git’ dedi tek kurşunla intihar etti

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 40 yaşındaki fabrika işçisi, kendisine ait otomobili içerisinde silahla intihar etti.Olay Gölcük Kadırga yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Kadırga yolundan çıkan vatandaşlar,...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arkadaşına ’git’ dedi tek kurşunla intihar etti

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 40 yaşındaki fabrika işçisi, kendisine ait otomobili içerisinde silahla intihar etti.

Olay Gölcük Kadırga yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Kadırga yolundan çıkan vatandaşlar, yol kenarında bagaj kapısı açık şekilde otomobil ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olan 34 UM 4931 plakalı otomobili fark ettiler. Araca yaklaşan vatandaşlar aracın camında ve araçtaki şahsın yüzünde kan olduğunu fark edince durumu polis ve 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk incelemede üzerinden Burhan Yaman kimliği çıkan şahsın öldüğünü belirlediler.

Şahsın öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine polis olay yeri inceleme ekipleri ve savcı sevk edildi. Polis ve savcının yaptığı incelemede Burhan Yaman’ın elindeki silah ile kendi boynuna ateş ederek intihar ettiğini belirlediler. Yaman’ın aracı başında inceleme yaptığı esnada olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Yaman’ın dün gece saatlerinde bir arkadaşı ile olay yerine gelerek alkol aldığı ve sabah saatlerinde ise arkadaşının yanından ayrıldığı öğrenildi. Yaman ile birlikte araçta olan arkadaşı ise olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Sabah saatlerinde Yaman’a gitmek için teklifte bulunduğunu söyleyen arkadaşı, Yaman’ın "Bir arakdaşım gelecek, sen git" demesi sonrasında yürüyerek evine döndüğünü polislere bildirdi. Yaman’ın cesedi olay yeri incelemesinin ardından Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.