Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkadaş Katiline 31 Yıl 5 Ay Hapis

Kayseri’de tartıştığı arkadaşı 26 yaşındaki kuaför Serkan K.’yı bıçaklayarak öldüren ve ’kasten öldürme’, ’kasten yaralama’, ’kişi hürriyetini yoksun kılma’ ve ’bıçak taşıma’ suçlarından yargılanan sanık M.E....

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de tartıştığı arkadaşı 26 yaşındaki kuaför Serkan K.’yı bıçaklayarak öldüren ve ’kasten öldürme’, ’kasten yaralama’, ’kişi hürriyetini yoksun kılma’ ve ’bıçak taşıma’ suçlarından yargılanan sanık M.E. 31 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık M.E. (18), öldürülen Serkan K.’nın şikayetçi babası A.K. (56), Serkan K.’nın şikayetçi eşi N.K. (24) ve avukatlar hazır bulundu.
SAVCI 4 SUÇTAN CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİ
Cumhuriyet savcısı mütalaasında sanık M.E.’nin Serkan K.’yı bıçaklayarak öldürdüğü için ’kasten öldürme’, M.Ç.’yi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle ’kasten yaralama’, E.Ç.’yi ise zorla aracı kullandırmaktan ’kişi hürriyetini yoksun kılma’ ve ’bıçak taşıma’ suçlarından cezalandırılmasını talep etti.
SON SÖZÜ ’PİŞMANIM’ OLDU
Sanık M.E.’nin avukatı Sümer Erol mütalaaya karşı yaptığı savunmasında ölen Serkan K.’nın müvekkiline hakaret ve küfür ettiğini, bu nedenle tahrik hükümlerinin uygulanmasını istedi. Önceki duruşmada arkadaşının kendisine küfür ettiğini ve hakareti kaldıramadığını söyleyen sanık M.E. karar verileceği uyarısı ile son sözünde “Pişmanım” dedi.
TUTUKLU SANIĞA CEZA YAĞDI
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık M.E.’ye Serkan K.’yı ’kasten öldürme’ suçundan 25 yıl, mağdur M.Ç.’yi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle ’kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 6 ay, mağdur E.Ç.’yi ise zorla aracı kullandırdığı gerekçesiyle ’kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçundan 3 yıl 4 ay ve ’bıçak taşıma’ suçundan ise 7 ay 15 gün hapis 2 bin TL adli para cezası olmak üzere toplam 31 yıl 5 ay hapis cezası verdi. Mahkeme ayrıca sanık hakkında ’mala zarar verme’ suçundan suç duyurusunda bulunulmasına hükmetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.