Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan’da Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ardahan-Şavşat karayolunda mıcıra kapılan otomobilin kayalıklara çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.30 sıralarında Ardahan-Şavşat karayolu Sahara geçidi mevkiinde...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ardahan-Şavşat karayolunda mıcıra kapılan otomobilin kayalıklara çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.30 sıralarında Ardahan-Şavşat karayolu Sahara geçidi mevkiinde meydana geldi. İzmir’den aile ziyareti için Ardahan’a ve oradan da Şavşat ilçesine dönen Nusret Tekin yönetimindeki 08 HD 146 plakalı otomobil, mıcır yüzünden, yolun 25. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Kazada Alime Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Nusret Tekin ile Yılmaz Tekin yaralandı. Kazanın ardından yolda trafik güvenliği sağlanırken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde UMKE ve AFAD ekipleri de hazır bulundu. Kazanın ardından hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkarılan yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ardından Ardahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza geçirenlerin yakını olan şahıs, ’’Köyde inşaatta çalışıyordum. Abim aradı ve acele arabayı al gel dedi. Alime ablayı kaybettik dedi. Olay Ardahan’dan çıkmış gelirken bu bölgede arabayı mıcıra kaptırmış” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.