Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan’da 6 asker tutuklandı

Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 6 asker daha tutuklandı.Ardahan’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 6 asker daha tutuklandı.
Ardahan’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan subay ve astsubaydan oluşan 20 askerin daha İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Adliyeye götürülen askerler, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
"Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ortadan Kaldırmaya veya Görevini Yapmasını Engellemeye Teşebbüs Etme, Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme ve Silahlı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) üye olma" suçlarından hakim karşısına çıkan 20 askerden 6’sı tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.